Ocak 23 20:52

Ayetlerin İşareti ve Hadislerin Beşareti ile 2020 ve Sonrası: MELHEME-İ KÜBRA (BÜYÜK KAPIŞMA) HADİSESİ VE KORONA VİRÜS TEHLİKESİ!

Ayetlerin İşareti ve Hadislerin Beşareti ile 2020 ve Sonrası: MELHEME-İ KÜBRA (BÜYÜK KAPIŞMA) HADİSESİ VE KORONA VİRÜS TEHLİKESİ!

“…İşte Biz (galibiyet ve hâkimiyet) günlerini (ve dönemlerini) insanlar (Hakkı tutan veya Bâtıla uyan toplumlar) arasında (imtihan gereği ve gayretlerine göre sıra ile) çevirip-devredip dururuz…” (Âl-i İmrân: 140) ayeti; Hakka dayalı veya bâtıla bağlı medeniyetlerin, gayretlerine ve teknolojik marifetlerine göre, yeryüzünde nöbetleşe hâkimiyet kuracaklarını haber vermektedir. Son 300 yıldır üstünlüğü ele geçiren Siyonist-Emperyalist Batı medeniyeti artık çökmek üzeredir ve bu tarihi değişim büyük bir hesaplaşma (Melheme-i Kübra) sonucu gerçekleşecek ve beklenen Adil Düzen Medeniyeti zuhur edecektir.

İsra Suresi’nin şu ayetleri de, bu tarihi dönüşüme dikkat çekmektedir.

“Biz Kitapta (Levh-i Mahfuz’da -kader programında-, olacakları önceden bildiğimizden) İsrailoğullarına şu hükmü verip (kararlaştırdık): ‘Muhakkak siz yer(yüzün)de iki defa (çok yaygın ve azgın bir fesatlıkla) bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle böbürlenip şımaracaksınız. (Ekonomik, askeri ve siyasi gücü ele geçirecek ve bölgeye hükümran olacaksınız. Ne var ki bununla şımaracak; haksızlığa ve ahlâksızlığa başlayacaksınız.)’

Nitekim (bunlardan) ilk vaid (birinci azgınlığınızı cezalandırma vakti) geldiği zaman güç ve şiddet sahibi kullarımızı (İslam kaynaklarında Buhtunnasr, Batılılarca Nabukadnezar denen komutanı ve ordularını) üzerinize gönderdik de sizi evlerin aralarına kadar girip araştırıp (buldular, yurtlarınızı ve zulüm saltanatlarınızı yıktılar). Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdü (ve tarihte aynen gerçekleşmiş bulunmaktaydı.)

Sonra size tekrar ‘güç ve kuvvet sağlayıp (insanların) üzerine geri döndürmüş olacağız’, size mallar ve çocuklarla destek çıkacağız, (karşılıksız dolarla ve masonik organizasyonlarla Siyonist sömürü saltanatını kuracaksınız) ve sizin cemaat ve teşkilatınızı da (etkinleştirip) çoğaltacağız. (Örneğin, BM ve NATO gibi kuruluşları güdümünüze alıp söz sahibi olacak ve kötü amaçlarınız için kullanmaya kalkışacaksınız!..)

İşte (böyle bir durumda) şayet iyilik (ve adalet) ederseniz, kendi nefsinize (ve menfaatinize) iyilik olacaktır. Yok, eğer kötülük (ve zulüm) ederseniz, o da kendi aleyhinize (sonuçlar doğuracaktır. Ama siz maalesef yine zulüm ve kötülük yoluna sapacak, elinizdeki ve emrinizdeki imkân ve iktidarları Siyonist hayallerinizi ve şeytani niyetinizi gerçekleştirmek için korkunç bir haksızlık ve ahlâksızlık yolunda kullanacaksınız. Dünya’yı savaş ve soygun alanına çevirecek ve insanları birbirine kırdıracaksınız.) Arkasından bu sonuncu (sapkınlık ve şımarıklığınızı cezalandırma) zamanı gelince, size öyle (Mü’min ve Mücahit kullarımızı göndereceğiz ki), yüzlerinizi kötüleştirsinler (servet ve saltanatınızı yıkıp sizi dize getirsinler, yüzlerinizi yere sürdürsünler) ve ilk kez girdikleri (Buhtunnasr veya Hz. Ömer döneminde Kudüs’ü fethettikleri) gibi tekrar yine Mescid’i (Aksa’ya) girsinler ve ele geçirdikleri (hainleri, katilleri ve mel’ânet merkezlerini) mahvu perişan etsinler. (Böylece Siyonist saltanatınıza son versinler ve İsrail denen beşeriyet bünyesindeki kanser urunu kesip temizlesinler. Ey Beni İsrail, bu Allah’ın va’adi ve tehdididir ki, mutlaka yaşayacaksınız!)” (İsra: 4-7)

Makalenin tamamı için: https://www.millicozum.com/mc/duyurular/ayetlerin-isareti-ve-hadislerin-besareti-ile-2020-senesi-melheme-i-kubra-buyuk-kapisma-hadisesi

Yorum Yaz